Project Description

MW Residence

Project description: Design a new layout and interior  for a conversion and renovation,

Size: 350m2

Client: Private

Photos by: JuriaanLangstraat.nl

Story/details:

This is a dream project just as this client was a dream client, they have been visionary in the sense of having enormous faith in my capacity to deliver a unique project and fitting to their vision.

it entails a 350m2 redesign and renovation project converting two apartments into one.

The apartments ground floor situated at the 1st level of the monumental canal side townhouse now houses the formal living room and kitchen as well as the entry hall, toilet and multiple storage facilities.

Situated on the second floor are the family den, office and guestroom with adjacent bathroom and toilet.

The top two floors behold main the bed- and bathrooms

Special about the ground floor are the circular spacious entry hall with curved doors, the special icon staircase and the spacious kitchen elements with breakfast table attached.

The various pieces contain subtle hits as to their function both visually and practically.