A place of our own

Oosterwold, voor makers en groene vingers

In 2011 heeft MVRDV het Masterplan voor Oosterwold bedacht. In opdracht van de stad Almere – Ally onder de lokale jeugd – heeft nou niet bepaald een goede naam, maar voor wie bekend is met uitdagende projecten, heeft de jonge uitgerekte stad met enorm veel groen ook aanzienlijke potentie, en laten we wel zijn LEF. Oosterwold, waar veel kan maar niet alles vanzelf gaat, daar gaan wij binnenkort ook bouwen.

De afgelopen maanden heb ik me ingelezen, nagedacht en uiteindelijk met mijn partner een kavel gekocht. En er direct een vriendelijke gelijkvloerse vrijstaande woning voor ontworpen. We gaan natuurlijk zelf bouwen met mijn skill-set als ontwerper/aannemer en de organisatorische ervaring van mijn liefde . We hebben de bouwperiode lekker uitgerekt zodat we dit kunnen inpassen in onze werkende levens. Daarnaast heb ik enorm geluk dat ik in mijn zakelijke relaties jarenlang trouw ben gebleven, we hoeven het dus niet alleen te doen. Het is heerlijk om nu eindelijk het efficiënt en rap bouwen wat ik voor mijn klanten mag uitvoeren privé in te kunnen gaan zetten.

Dus ga je ook bouwen op Oosterwold en wil je om de tafel voor advies of ondersteuning bij een deel of het gehele traject, kom op de koffie dan kijken we wat mogelijk is! er mag namelijk veel maar regels zijn er en het is handig als je ze goed in het oog hebt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *