180 BV

180 Communications BV International Advertising Firm

Naast de Burgemeesterswoning in de GoudenBocht in Amsterdam was 180 van plan 3 panden te betrekken @ 3500m2, de vraag aan ons was een over-all inrichtingsconcept met de nadruk op “shock and awe” in de gemeenschappelijke ruimtes,

Na de entree-ruimte als multifunctionele ruimte in te richten waar ze hun werk kunnen tonen op de 15meter lange kastenwand en waar de balie en wachtruimte vooral een rustige en geborgen kwaliteit uitstralen tegenover al dat visuele geweld was de hoofd-conferenceroom een belangrijke plek. De gevraagde klassieke tafelopstelling had ik evengoed niet kunnen ontwerpen. De keuze voor mijn secundaire voorstel koste de partners weinig tijd. Samenwerken in de “huddle” met je klanten en nergens tegenover elkaar zitten. Breken met de regels dat paste 180’s identiteit beter dan wie dan ook. Contrasteren met de eeuwenoude stijlkamer in vorm en functionaliteit.

Chris Mendola, Founding partner at 180 Communications advertising agency
Project: Office interior design and pm 3500m2
“No matter what I say, Tom’s actual creations will always speak best for his talent.  Just walk through the spaces he has developed for his clients.  Tom’s gift is about genuinely understanding his client’s identity and needs,  and then creating an aligned visual language and experience which is stunning.  When we briefed Tom to develop 180′s space, he didn’t give us what we wanted, he gave us what we never dreamed was possible.  Tom’s creation for 180 has had a wonderful impact on communicating our brand and our story.” 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *